VIDEO / Viorel şi soţia-vulpiţă, scandal monstru în familie. Părinţii bărbatului i-au întâmpinat cu îmbrânceli şi cuvinte urâte

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Viorel şi soţia-vulpiţă, scandal monstru în familie. Părinţii bărbatului i-au întâmpinat cu îmbrânceli şi cuvinte urâte © Captură Video

După ce au îngropat securea războiului, iar acum dragostea pluteşte din nou în aer pentru Viorel şi soţia-vulpiţă, cei doi au hotărât să meargă împreună în Blăgeşti, judeţul Vaslui să îşi ia fetiţa. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de târg, pentru că odată ajunşi la casa socrilor, Veronica şi soţul său au fost întâmpinaţi cu ţipete şi lovituri.

Invitaţi la Acces Direct, soţia-vulpiţă şi Viorel au susţint că sâmbătă, atunci când au decis să îşi ia fetiţa înapoi de acasă de la părinţii bărbatului, aceştia au pornit un scandal monstru şi i-au lovit. 

"Sâmbătă când am ajuns acolo nici nu mă aşteptam să facă aşa ceva, ca părinţii mei să iasă înainte cu scandal. M-au tras, mi-au rupt puloverul de pe mine", a declarat Viorel la Acces Direct. 

În drumul lor spre casă, Viorel a declarat că în continuare îşi iubeşte foarte mult soţia şi că a şters tot cu buretele de dragul fetiţei lor, pentru ca să nu crească fără mamă.

"Iau fetiţa şi ceva din lucruri şi plec, că nu se mai poate sta acolo. Ştiu ce le poate capul, că doar am stat cu ei şi am crescut acolo", a declarat Viorel în drum spre Blăgeşti.

Ba mai mult, Viorel a declarat că doreşte să îşi ca în viitor familia lor să se mărească şi să mai aibă un copil.

"Poate va veni alt copil ca să nu stea fata singură. (...) Să stea ca să aibă grijă de copii ca să nu mai plece", a mai spus Viorel.

Ajunşi în faţa casei socrilor, soţia-vulpiţă a refuzat să coboară din maşină, însă nu a reuşit să scape de furia socrilor. Deşi şi-a recunoscut fapta, soacra acesteia a fost de neclintit, declarând că nici gând să o primească înapoi, iar că fetiţa va veni la ea. 

"Băiatul are părinţi. Fata să meargă la părinţii ei acasă şi scrie divorţul mare pe fruntea ei. (...) Nu e femeie de casă, nu e femeie de bărbat, nu e femeie de copil", a zis soacra, Ileana Stegar.

Nici socrul, Dumitru Stegar nu s-a lăsat mai prejos, susţinând că Veronica nu are ce să caute acasă la ei. "Unde te prind te mănânc", a ameninţat acesta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro