VIDEO / Viorel și-a ieșit din minți! Soțul Veronicăi a dat cu pumnii în masă, cuprins de furie. „Nu îmi mai pasă de nimic!”

VIDEO / Viorel și-a ieșit din minți! Soțul Veronicăi a dat cu pumnii în masă, cuprins de furie. „Nu îmi mai pasă de nimic!” © Captură Video

Soții Stegaru trec din nou printr-o perioadă tensionată. Viorel dat cu pumnii în masă de furie și a făcut amenințări. Enervat la culme, soțul Veornicăi a tunat și a fulgerat. Iată cine l-a scos din minți!

Viorel a fost informat de cineva că fetița lui și a Veronicăi nu le mai aparține, deoarece părinții lui i-ar fi obținut custodia. Deși i s-a explicat că acest lucru nu este posibil, Viorel nu a vrut să creadă nici în ruptul capului și a răbufnit.

Ieri, după ce au fost prezenți din nou îl platoul Acces Direct, Viorel nu s-a mai putut controla absolut deloc. Bărbatul a început să fie violent, să dea cu pumnii în masă și facă diverse amenințări. Motivul? Chiar părinților săi, cei care îi cresc fetița.

„Doamne! Mai bine nu mai eram. Când am zis eu că a luat custodia... O duce din sită în covată. Sunt covins 100%. (...) Iau ei că sunt deștepți. Pentru bani. Să aibă milioane. Ah! Ei cred că Viorel e prost și ei deștepți. S-a adus la Vaslui, a scos cazier...”, a spus Viorel nervos.

Cu gândurile tulburate de furie, Viorel a susținut că nu-im mai pasă de nimic, doar de fiica lui.

„Nu îmi mai pasă de nimic. Sunt nervos, prea nervos. Mai bine nu mai eram”, a continuat soțul Veronicăi.

În tot acest timp, de cealaltă parte, Veronica era mult mai împăcată cu această idee.

„Dacă vrea să mi-o dea, să mi-o dea. Dacă nu, asta e, am pierdut-o!”, a spus Veronica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro