VIDEO / Virginia a ajuns în pragul disperării din cauza bătăilor soţului. Femeia e nevoită să doarmă de cinci ani în podul casei. Motivul este halucinant

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Virginia a ajuns în pragul disperării din cauza bătăilor soţului. Femeia e nevoită să doarmă de cinci ani în podul casei. Motivul este halucinant © Captură Video

Virginia Ilioiu nu mai are nicio clipă de linişte de când bărbatul său o bate în fiecare zi. Omul o loveşte fără milă, folosindu-se de orice îi vine la mână. Disperată şi speriată de furia sa, femeia în vârstă de 58 de ani a povestit la Acces Direct că e nevoită să doarmă în podul propriei case, în ciuda temperaturilor scăzute de afară. 

Coşmarul a început în urmă cu cinci ani, de când soţul femeii, Ion s-a îmbolnăvit, iar medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior. Întors acasă de la spital, bărbatul a început să o acuze pe aceasta de infidelitate, după ce Virginia ar fost să lucreze pământul acasă la un vecin. De atunci, femeia povesteşte că este bătută de acesta cu biciul, drujba, cu lanţu şi alte obiecte.

"Eu mă duceam la sapă. Că dacă el nu avea servici, eu nu aveam cu ce să trăiesc, să mă întreţin şi pe mine şi pe el. Nu am fost singură, am fost cu fata mea. Şi tocmai, că omul nici nu a fost acasă, el a fost la servici. Şi a venit seara şi tocmai că noi am plecat, am terminat şi am plecat", a spus Virginia Ilioiu la Acces Direct.

Şocant este că, în curte cu cei doi soţi locuiesc şi doi dintre cei cinci copii ai acestora. Potrivit spuselor femeii, aceştia nu iau nicio măsură din cauza bărbatului, deoarece îi ameninţă şi îi înjură. De aceea, Virginia nici măcar nu poate dormi în casa copiilor.

Scenele par desprinse din filmele de groază! Chiar dacă Virginia Ilioiu îl îngrijeşte, făcându-i şi de mâncare, femeia a povestit cum soţul ei îi coase pantalonii de haine pentru a fi sigur că nu o înşeală.

"Îmi coase pantalonii de la betelie, de cămaşă, de ce am pe mine, mi le coase şi face noduri pe toate părţile. Şi zice: dacă s-a rupt o aţă, ştiu că ai fost la el", a povestit femeia în cadrul emisiunii.

Ion, bărbatul acuzat de aceste fapte crunte, a susţinut la Acces Direct că toate astea au pornit de când un prieten i-a povestit că i-a văzut soţia ieşind din casa unui vecin. Sătulă de chinul pe care trebuie să-l suporte zilnic, Virgina declară că vrea să divorţeze. 

În urma testului poligraf, reiese că femeia nu l-a înşelat niciodată pe soţul său şi că nu a fost niciodată infidelă. Cu toate astea, bărbatul cu greu şi-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro