VIDEO / Vulpița nu se lasă. Îi dă, din nou, replică dură lui Jador, după ce a detronat-o. I-a dovedit că și ea poate, la Star Matinal: ”E dușmanul nostru”

VIDEO / Vulpița nu se lasă. Îi dă, din nou, replică dură lui Jador, după ce a detronat-o. I-a dovedit că și ea poate, la Star Matinal: ”E dușmanul nostru” © captura foto/ instagram

Vulpița și Jador se bat în vizualizări, iar asta nu o spunem noi, ci chiar cifrele de pe YouTube. După ce i-a luat fața celebrului manelist, cântărețul i-a râs în fața atunci când roata s-a întors și Vulpița a ajuns din nou pe locul 2. Invitată la Star Matinal, Veronica Stegaru i-a dat o replică dură cunoscutului artist.

Între Veronica Stergaru și Jador este clar o confruntare așa cum rar întâlnește showbiz-ul românesc. Cei doi se luptă puternic pentru a sta pe locul 1 în topul preferinețelor muzicale, însă doar unul din ei va rămâne acolo.

După ce Vulpița i-a luat fața lui Jador și l-a detronat, iată că roata s-a întors pentru soția lui Viorel, care în aceste momente se află pe locul 2 cu piesa în colaborare cu Axinte. 

Invitată în platoul Star Matinal de la Antena Stars, tânâra din Blăgești a avut oportunitatea să-i dea o replică dură cântărețului de manele. Nu vrea nici în ruptul capului să facă o piesă cu el, dar norocos e Tzancă Urganul,care se află în preferințele sale.

”Nu vreau să cânt cu Jador, pentru că el este pe locul 1 și vreau ca el să fie pe locul 2. E dușmanul nostru. Și nici cu Michael Jackson, nici cu Vârciu, nici cu Andrei Ștefănescu, dar vreau cu Tzancă Uraganul.”, a spus ea în direct. 

De când a devenit cunoscută, Veronica Stegaru a primit atât simpatie, dar și multe cuvinte grele. Totuși, în ciuda acestora, tânăra din Blăgești devenită vedetă la Capitală promite să evolueze și să nu bage în seamă persoanele rele. 

Mai mult de atât, ea spune că s-a schimbat complet și nu e mai e Veronica Stegaru de acum câteva luni.

”Sunt naturală. Sunt o fată cuminte și am lăsat obiceiurile, adică ce făceam eu inainte.”, a spus Vulpița la Star Matinal. 

Și pentru că în urmă cu doar câteva zile, Jador a fost invitat la Star Matinal acolo unde a cântat piesa celebră cu care se luptă în aceste momente, Vulpița a vrut să-i arate că și ea poate, așadar împreună cu Axinte a făcut show în platoul de la Antena Stars, unde a interpretat piesa ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro