Viorel s-a răzgândit! Era pregătit să plece în lume, dar tot la Vulpița s-a întors. Reacția uluitoare a Veronicăi / VIDEO

Viorel s-a răzgândit! Era pregătit să plece în lume, dar tot la Vulpița s-a întors. Reacția uluitoare a Veronicăi / VIDEO © Captură Video

Viorel Stegaru a trecut de la agonie la extaz, o dată ce a ieşit afară din redacţie şi a văzut că mai multe doamne îl aşteptau, să facă poze cu el. Şi uite aşa, de pe chipul lui a dispărut orice fel de supărare, în doar câteva secunde. Iar de la tristeţe, soţul Vulpiţei a trecut la dans!

Deși a stârnit multă emoție printre oamenii din culise, anunțând că va pleca din emisiune, Viorel Stegaru s-a răzgândit. Și-a luat la revedere de la toată lumea, dar nu și-a dus misiunea până la capăt.

În ediția de astăzi a „Acces Direct”, Veronica a început emisiunea cât se poate mai rău. Cu ochii din lacrimi, afectată de plecarea soțului, Vulpița a avut parte de o surpriză: întoarcerea, în glorie, a lui Viorel!

Reacția uluitoare a Veronicăi

Dar să nu credeți că a sărit în sus de bucurie. Vulpița, care nu și-a luat „adio” de la soțul ei ieri, atunci când el zicea că va lăsa totul în urmă, nu a vrut nici să îi întâlnească privirea astăzi, când s-a întors în platou.

În schimb, Viorel a avut parte de momente inedite ieri, după emisiune. După ce și-a luat la revedere de la toată lumea, a fost asaltat de admiratoare, care au ținut să facă poze cu el!

„Of, Doamne, Doamne! Of, Of, Of! Ce frumos eşti, mă! Dă-te la o parte, să fac şi eu o poză cu el!​”, a spus o doamnă, care se înghesuia să prindă măcar o singură fotografie cu celebrul Viorel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro