Viorel, un romantic incurabil! S-a trezit dis de dimineață și i-a pregătit Veronicăi un mic dejun ca la carte. Reacția Vulpiței / VIDEO

Viorel, un romantic incurabil! S-a trezit dis de dimineață și i-a pregătit Veronicăi un mic dejun ca la carte. Reacția Vulpiței / VIDEO © Captură Video

Viorel nu se lasă cu una cu două! Chiar dacă uneori are impresia că cea mai bună cale este să renunțe în fața ignoranțelor primite din partea Veronicăi, bărbatul face în continuare orice pentru a o recuceri! De această dată, soțul Vulpiței i-a adus micul dejun... la pat!

Viorel vrea cu orice preț să revină căsnicia frumoasă pe care o avea înainte. După ce i-a dăruit flori, a făcut curățenie împreună cu Vulpița, ba chiar a mers la consilier pentru a primi sfaturi în dragoste, bărbatul din Blăgești continuă să fie pus pe fapte mari.

De această dată, Viorel s-a trezit cu noaptea în cap cu gânduri mari pentru Veronica. Pentru a o impresiona, bărbatul și-a dat toată silința și i-a pregătit acesteia un mic dejun ca la carte.

„Veronica e încă în pat și m-am gândit să îi duc micul dejun la pat să vedem cum reacționează”, a spus Viorel pentru Acces Direct.

Viorel a ales cea mai frumoasă farfurie pe care a așezat cu grijă un croissant, apoi i-a pregătit un cappuccino, știind că este băutura preferată a soției sale. Pentru a-și exprima și mai mult dragostea, bărbatul a așezat și o floare roșie pe platoul colorat pe care ulterior l-a dus în camera Vulpiței.

„Cred că îi place și că mă apreciază acum cu gestul ăsta”, a continuat Viorel. 

În ciuda așteptărilor, Veronica nu a reacționat așa cum ar fi vrut bărbatul și l-a refuzat categoric.

„Ia-l, că nu vreau! (...) Te rog frumos să mă lași”, i-a răspuns Veronica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro