Viorel vrea să rămână în Bucureşti! Unde a dat o probă soţul vulpiţei? E aproape angajat! VIDEO

+2 click pentru
galerie

Viorel vrea să rămână în Bucureşti! Unde a dat o probă soţul vulpiţei? E aproape angajat! VIDEO © captură video

O nouă zi, o nouă provocare pentru soţul vulpiţei. Viorel a mai făcut o încercare de a-şi găsi un loc de muncă şi a mers împreună cu echipa Acces Direct la o spălătorie auto. 

Desigur, nu înainte de a primi echipamentul adecvat! Pentru a da proba, proprietarul spălătoriei i-a spus să încalţe cizmele de cauciuc "pentru a nu te uda la picioare".

Zis şi făcut! Soţul Vulpiţei a primit câteva indicaţii preţioase de la proprietarul spălătoriei, iar mai apoi a trecut la treabă...

Şi pentru că ştia că Viorel nu mai lucrase niciodată într-o spălătorie auto, Andrei a fost foarte atent la toate mişcările lui. Ba chiar i-a dat şi câteva sfaturi. "Poţi să dai un pic mai de la distanţă, să fie rază mai mare. Acum o laşi două, trei minute ca să se înmoaie, după care dai cu apă". 

Cele două minute au trecut, aşa că a venit timpul ca Viorel să treacă la a doua etapă: înlăturarea spumei. După ce a aflat ce are de făcut, Viorel şi-a continuat treaba. Evident, tot sub atenta supraveghere a lui Andrei, proprietarul spălătoriei auto.

Iar norocul se pare că-i surâde lui Viorel, pentru că...

"Aş mai avea o posibilitate pentru el, mai am o firmă de închirieri auto şi ar putea să pregătească maşinile. Vă aştept dacă vă hotărâţi", a mai spus proprietarul.

Marţi, în platoul emisiunii Acces Direct, Viorel a promis că va merge la spălătorie din nou şi, mai mult, îşi va depune actele pentru angajare. Deşi nu a vorbit cu de bani, este optimist că se va descurca în Bucureşti cu ce îi va oferi angajatorul.

"Vă promit că mâine depun actele aici pentru angajare. Nu am vorbit de bani, dar cât e... e. Aş vrea să le transmit ălora de la Blăgeşti să-şi vadă de casele lor", a completat Viorel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro