Vulpița, cu ochii în lacrimi! Tânăra duce dorul familiei, după ce părintele său a venit să o vadă în București: ”Poate o să vin și eu în vizită, mamă, tată”

VIDEO / Vulpița, cu ochii în lacrimi! Tânăra duce dorul familiei, după ce părintele său a venit să o vadă în București: ”Poate o să vin și eu în vizită, mamă, tată” © captura foto

Ultimele zile au fost destul de agitate pentru Veronica Stegaru, iar tatăl său văzând-o în această stare i-a făcut o vizită la București, însă a plecat a doua zi. Vulpița își dorește cu nerăbdare să-și revadă părinții! 

Pentru Veronica Stegaru au fost cele mai dificile zile de când a venit în București, iar asta din cauza faptului că situația sa cu Viorel nu mai merge deloc, iar bărbatul nu o lasă în pace, nici măcăr când i-a spus de mai multe ori că nu-și mai dorește o împăcare cu el. 

Astăzi, în platoul Acces Direct, lucrurile păreau să fie puțin mai bune între ei, însă Vulpița a apărut extrem de supărată și cu ochii în lacrimi. Se pare că aceasta a fost astăzi surprinsă de reporterii emisiunii în timp ce se uita la întregistrarea din ziua în care a fost împreună cu părintele său pe caneapea și au petrecut câteva ore ca între tată și fiică. 

Tânăra duce dorul familiei, iar asta o face să nu mai fie cu zâmbetul pe buze, ci să verse lacrimi amare pentru părinții care sunt departe la sute de kilometri.

În direct, extrem de afectată, Vulpița le-a transmis părinților că poate o să meargă la ei și o să-i viziteze, așa cum a făcut și tatăl său în urmă cu două zile. 

”Poate o să vin și eu în vizită, mamă, tată”, a spus Vulpița în direct pentru părinții săi din Vaslui! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro