Vulpița, la un pas de leșin! Mara Bănică i-a sărit imediat în ajutor. A lăsat tot și a purtat-o pe brațe către medici

+5 click pentru
galerie

Vulpița, la un pas de leșin! Mara Bănică i-a sărit imediat în ajutor. A lăsat tot și a purtat-o pe brațe către medici © Acces Direct

Sunt momente de panică și de confuzie la platoul „Acces Direct”, după ce ambulanța a fost chemată de urgență, pentru a interveni în cazul Vulpiței. Veronicăi i s-a făcut extrem de rău, fiind nevoie de ajutorul medicilor, dar nu numai! Atunci când a văzut cât de gravă este situația, Mara Bănică a lăsat tot în urmă și a sărit să fie lângă Vulpița, pe care a purtat-o pe brațe până la camera de protocol.

Înainte de începerea emisiei, Veronica Stegaru a acuzat că se simte rău. Dureri de stomac, amețeli, senzație de greață și o stare generală atât de proastă încât a fost condusă, în lacrimi, către echipajul de pe ambulanță, sosit să o ajute.

Vulpița a negat că ar fi vorba despre o sarcină, așa cum mulți oameni acuză, având în vedere simptomele de care se plânge. Acum, însă, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă în ce stare este Veronica și ce spun medicii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro