Vulpiţa - menajeră, Viorel - tăietor de lemne! Imagini de senzaţie cu soţii Stegaru, la muncă / VIDEO

Vulpiţa - menajeră, Viorel - tăietor de lemne! Imagini de senzaţie cu soţii Stegaru, la muncă / VIDEO © captură video

După ore în şir în care s-au distrat, a venit şi momentul în care Veronica şi Viorel au trecut la treabă. Viorel a muncit în curtea hotelului, unde au fost cazaţi, iar Vulpiţa, în camere, ca menajeră. Şi primul care a luat taurul de coarne a fost Viorel...

Viorel, tăietor de lemne

După ce a aflat ce avea de făcut, Viorel a vrut să se apuce de treabă. Însă râsul Vulpiţei, care-l privea de la distanţă, i-a atras atenţia... Au lămurit problema cu divorţul, lui Viorel i-a venit cheful de... joacă!

Dar, pentru că distracţia e distracţie şi munca e... muncă... Viorel s-a echipa corespunzător şi a trecut la treabă! Iar Vulpiţa nu l-a scăpat deloc din ochi! Ba chiar l-a ajutat.

Fără să comenteze, Viorel a pus mâna pe găleata cu mâncare pentru păsări şi, cu paşi repezi, a ajuns la ţarcul în care erau struţii. Viorel a deschis uşa ţarcului şi a intrat la struţi. Iar Veronica, de la distanţă, l-a încurajat, din nou.

Cât timp Viorel a încercat să hrănească struţii, Veronica a găsit un iepuraş de care nu a vrut să se mai dezlipească.

"E prima data când am venit să vad şi eu iepuraşi", a spus vulpiţa.

Chiar dacă nu a reuşit să hrănească struţii din mâna lui, Viorel nu s-a dat bătut... După ce a terminat ce avea de făcut la păsări, Viorel s-a apucat de deszăpezit. Apoi, a trecut la crăpat de lemne.

O altfel de vulpiţă -  Menajeră!

A râs Veronica ce a râs, cât timp Viorel muncea, dar iată că a venit şi rândul ei să muncească. Supravegheată de o cameristă cu experienţă, Veronica a trecut la treabă.

"Uite, întinde cearceaful. Aşa. Sa fie mai lung. Şi aici la fel. Îl întindem bine", i-a spus camerista.

Şi uite aşa, a venit şi rândul lui Viorel să comenteze la tot ce făcea soţia lui.

"Hai cu talent, hai, mai repede... Cu talent... Uite că ai dat şi pe jos. Hai. Uite nici în partea aia nu-i bine", a comentat Viorel.

Apoi, Veronica nu a reuşit să facă o lebădă dintr-un prosop, aşa că a pus mâna pe aspirator. După o oră, Veronica a terminat tot ce a avut de făcut. Iar câtcotaşul de Viorel i-a dat chiar şi o notă... 5!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro