Vulpiţa se lansează în muzică! Veronica Stegaru şi Axinte sparg toate topurile! / VIDEO

Vulpiţa se lansează în muzică! Veronica Stegaru şi Axinte sparg toate topurile! / VIDEO © Captură Video

A păşit, pentru a doua oară, într-un studio de înregistrări, însă nu ca să danseze, ci, de această dată, să cânte! Vulpiţa a înregistrat prima ei melodie alături de Axinte. Un vis care nu s-ar fi gândit niciodată ca va deveni realitate!

Ziua filmării videoclipului a fost una cu mari emoţii pentru Vulpiţa. Îmbrăcată într-o rochiţă neagră, sexy şi cu o şapcă pe cap, Veronica parcă nu-şi mai încăpea în piele de bucurie. Alături de soţul ei, tânăra s-a pregătit temeinic pentru primul său. videoclip.

Şi ca o adevărată profesionistă, nevasta lui Viorel a aşteptat primul REC.

Dar cum arată piesa pentru care Vulpița va primi o fabuloasă sumă de 100 de milioane de lei vechi? Ei bine, puteți vedea totul în clipul de mai jos, pentru că, bineînțeles, piesa a fost auzită și clipul văzut la „Acces Direct”!

Vulpița și Viorel au fost la astrolog

Vulpița și Viorel au avut o zi ocupată! Săptămâna trecută, au fost la celebra astroloagă Minerva, care le-a realizat astrogramele și le-a dezvăluit lucruri interesante despre ei, despre trecut, dar și despre viitor.

Veronica este Scorpion, o zodie cu o senzualitate aparte care, spunea Minerva, ar putea fi și motivul pentru care Vulpița a făcut tot ce a făcut! Cât despre Viorel, vorbim despre un Leu cu ascendent în Leu, adică mândru și încăpățânat până la capăt!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro