Vulpiţa şi Viorel sunt îngroziți de un fenomen ciudat! Se tem că au ajuns ținta farmecelor și gândurilor rele / VIDEO

Vulpiţa şi Viorel sunt îngroziți de un fenomen ciudat! Se tem că au ajuns ținta farmecelor și gândurilor rele / VIDEO © Captură Video

Sfârşit de săptămână cu spaimă în suflet! De asta au avut parte soţii Stegaru. Şi tot coşmarul a început de vineri, din clipa în care au ajuns acasă! Atunci, Vulpiţa şi Viorel au zărit pe acoperişul blocului de vizavi aceeaşi siluetă care i-a îngrozit şi zilele trecute. Iar Veronica şi Viorel sunt convinşi că ar fi aceeaşi sau aceleaşi persoane care i-ar fi urmărit încă de week-end-ul trecut.

Coșmarul pare că nu se mai termină pentru Vulpița și Viorel. De când, spun ei, niște indivizi care le-au pus gând rău au început să îi urmărească de aproape, cei doi nu mai au pace. Și mai rău, acum acuză că „haterii” chiar au apelat la farmece, iar dovadă ar fi un eveniment tulburător ce a avut loc în weekend...

Despre ce este vorba? Speriați de gândurile rele și de energiile negative, cei doi au pus mâna pe tămâie și au început să își binecuvânteze locuința. La un moment dat, ceva șocant s-a întâmplat: suportul s-a spart, din senin și fără nimic care să prevestească totul!

Veronica crede că este un semn rău și că ar putea chiar indica farmece și blesteme adresate ei și soțului ei.

Au primit un bilet de amenințare

Săptămâna trecută, soții Stegaru au dat nas în nas cu un mesaj lipit de ușa apartamentului lor. Ceea ce au citit i-a marcat profund, iar Vulpița a ajuns să se teamă că oamenii vor arunca cu pietre în ei!

„Am văzut că vorbiți despre noi la emisiune. Potoliți-vă! Stați în banca voastră... Țărani de la Blăgești”, scria în mesaj.

Astăzi, în emisiune, Marian a fost pus să scrie mesajul, pentru a se determina dacă el a fost autorul original sau nu!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro