Vulpița, transformare uluitoare! A strălucit într-o rochie crăpată pe picior, ca o vedetă de la Hollywood. Așa sexy n-a mai fost niciodată! / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Vulpița, transformare uluitoare! A strălucit într-o rochie crăpată pe picior, ca o vedetă de la Hollywood. Așa sexy n-a mai fost niciodată! / VIDEO © Captură Video

După multe zile, în care pe chipul Vulpiţei au curs lacrimi după lacrimi, iată că a venit şi ziua în care, un zâmbet extrem de sincer i-a luminat întreaga faţă! Veronica a mers la atelierul Soniei Trifan, unde fost răsfăţată de dimineaţă, până seara, de câteva fete. Acestea au machiat-o, i-au făcut manichiura, coafura şi au îmbracat-o în ţinute deosebit de frumoase. Practic, Vulpiţa a fost transformată din cap până-n picioare.

Așa cu siguranță nu ai mai văzut-o niciodată! Veronica Tegaru, fata timidă din Blăgești, a dispărut timp de câteva clipe, atunci când salonul de frumusețe a transformat-o pe Vulpița într-o... ei bine, într-o Vulpiță veritabilă!

Vulpița, mai sexy ca niciodată

Veronica a trecut printr-o transformare completă, din cap până în picioare. A fost machiată cu grijă, coafată, și-a făcut manichiura și pedichiura și și-a pus gene și unghii. Iar rezultatul final este, vă avertizăm: este uau!

Atunci când a pășit în fața camerelor, și a soțului ei, Veronica era schimbată total. Îmbrăcată cu o rochie de un roșu aprins, mulată, fără bretele și cu crăpătură pe picior, Vulpița aducea cu vedetele de la Hollywood.

Însă, pe cât de frumoasă a fost Vulpița în acele moment, pe atât de nemulțumit a fost Viorel. Soțul Veronicăi a spus de la bun început că nu îi place ce vede și a refuzat până și să se uite spre soția lui.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro