What's Up, încă afectat de divorţul de Simina? Alice: "Relaţia cu mine a început prea repede" / VIDEO

What's Up, încă afectat de divorţul de Simina? Alice: "Relaţia cu mine a început prea repede" / VIDEO © spynews.ro

Anul 2019 a fost unul plin pentru What's Up. A trecut printr-un divorţ, a început o nouă relaţie, iar acum... scandalul care ţine primele pagini ale ziarelor! Alice Badea, iubita artistului, "a scăpat" bomba în faţa camerelor! 

What's Up s-a ales cu dosar pentru ultraj şi a fost pus sub control judiciar în urma scandalului izbucnit la domiciliul lui Alice Badea şi continuat apoi, cu poliţiştii. Violonista a explicat că situaţia dintre ei nu este tocmai roz şi încearcă pe cât posibil să îi ofere sprijin lui What's Up în această perioadă, conştientă fiind de faptul că anul 2019 nu a fost uşor pentru el. 

Alice Badea a explicat, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, că poate relaţia lor a început la un timp prea scurt de la divorţul de Simina. Să înţelegem că artistul încă este afectat de cele întâmplate? 

Nici pe plan profesional What's Up nu a excelat, din ce a dat de înţeles Alice.

"Ştim cu toţii că a trecut printr-un divorţ, că poate relaţia cu mine a început prea repede, concertele au fost cum au fost, a avut un an greu, din toate punctele de vedere", a spus Alice Badea pentru Antena Stars.

Vă reamintim că What's Up a oficializat relaţia cu Alice la două luni şi jumătate de la despărţirea de Simina, femeia cu care a fost căsătorit nouă ani. Motivul despărţirii de Simina a fost expus de What's Up pe reţelele de socializare, când a postat prima fotografie alături de Alice Badea. 

"M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇", a transmis atunci What's Up pe reţelele de socializare.

Tot atunci, What's Up şi Alice şi-au făcut tatuaje identice. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro