Emma Watson, ipocrizie maximă! Gestul cu care şi-a pus toată lumea în cap

Recent Emma Watson a declarat că are doar opt perechi de pantofi, ceea ce i-a adus numeroase critici extrem de dure. Faimoasa actriţă din Harry Potter este acuzată că este o ipocrită, deoarece are o colecţie impresionantă, în valoare de peste 14.000 de lire sterline.

Reacţiile în urma declaraţiei minciunoase nu au întârziat să apară. Criticii de modă, jurnaliştii şi fanii s-au simţit luaţi de proşti de tânăra actriţă.
Cu o avere impresionantă, este greu de crezut că vedeta are doar opt perechi de încălţăminte. Pe covorul roşu şi la diferite evenimente, Emma Watson a fost fotografiată cu cel puţin 24 de perechi, cu o valoare de aproximativ 14.000 de lire sterline. Mai mult, tânăra este imaginea casei de modă Burberry care o plăteşte cu 1 milion de lire sterline pe an şi oricâte creaţii îşi doreşte.

Este un obicei comun la Hollywood ca vedetele să primească cu împrumut haine, încălţăminte şi bijuterii din partea marilor case de modă. Regula nescrisă este cădacă vor, celebrităţile le pot păstra fără să plătească, în schimbul publicităţii gratuite.

Foto: hepta.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro