Emoţii cumplite pentru Antonia! Bunicul ei a ajuns de urgenţă la medic, unde a primit un diagnostic crunt

Bunicul Antoniei din partea mamei a fost operat pe cord deschis. © Sursa foto: Facebook

Moment de cumpănă în familia Antoniei. Bunicul vedetei din partea mamei urmează să fie operat pe cord deschis. Mihai Constantinescu a ajuns de urgenţă în sala de operaţii, după ce a primit diagnostul crunt din partea medicilor: stenoză cardiacă.

Tatăl lui Denise Iacobescu are 72 de ani şi s-a luptat cu temutul cancer faringian, pe care l-a învins. Din nefericire, la scurt timp după această victorie, bunicul Antoniei a început să se simtă din nou rău şi nu mai putea să respire bine. În urma unei vizite la medic, unde a fost însoţit de Antonia şi Denise Iacobescu, el a aflat că trebuie operat urgent pe cord.

Medicii i-au spus aristei şi mamei sale, Denise Iacobescu că bărbatul valva de la inimă nu se mai închide cum trebuie, iar sângele nu mai circulă ca la o persoană normală. Totuşi, doctorii le-au recomandat ca operaţia urgentă să fie făcută după ce vremea se încălzeşte.

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro