Emoţionant! Leonard Doroftei salvează o familie rămas pe drumuri, la "Star Salvator"

Leonard Doroftei sare în ajutorul unei familii rămase pe drumuri după ce  casa i-a fost mistuită de flăcări.

„Uneori, ne mai dă Dumnezeu câte un test în viață. Încă putem găsi oameni, încă putem găsi bunătate”, declară pugilistul devenit „Star salvator” în această săptămână.O seară obișnuită de vară a devenit într-un moment cea mai neagră amintire a familiei Filip, din Ogrăzeni, Giurgiu. Tatăl venea de la serviciu când și-a văzut casa în flăcări. A reușit să îi scoată pe toți cei dragi afară, în siguranță, însă toate lucrurile lor și mobila au ars. Pentru a reface locuința, au luat deja bani cu împrumut de la trei bănci. Șocați de cele întâmplate, membrii familiei se gândesc cu tristețe că acum, când încep ploile și vine frigul, ei nu au un acoperiș sigur deasupra capului. Ce face pentru ei Leonard Doroftei și cum îi pot ajuta și telespectatorii, duminică, de la 20:00, atunci când Antena Stars difuzează o nouă ediție a emisiunii „Star salvator”, prezentată de Oana Roman.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

Şase copii trăiesc într-o sărăcie crâncenă în subsolul unui bloc! Cum a reuşit să le schimbe viaţa Sorana, fosta membră Asia?

Oana Roman şi Marius Elisei, fotografia care face toţi banii! Ipostaza în care au apărut nu mai lasă loc de interpretări
Lui Marius îi vor da lacrimile când va vedea această imagine! Cât a crescut fiica Oanei Roman de când el a plecat de acasă?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro