Erau "consăteni", dar i-a lovit dragostea la mii de kilometri de țara natală. Cu cine a completat libanezul Peter seria începută cu Trașcă și fiica Clejanilor?

S-a bucurat de tandrețea mai multor bunăciuni din showbiz, ba chiar a fost la un pas să se căsătorească cu o brunetă focoasă și celebră, fiica unor artiști extrem de cunoscuți, dar, din senin, cei doi s-au despărțit. Acum, după câteva săptămâni de suferință, tânărul playboy pare să își fi refăcut viața.

A venit tocmai din Liban pentru a-și petrece Sărbătorile în România. Și, ca orice tânăr dornic de distracție, a ”bătut” puțin cluburile din capitală. Și, ca un făcut, Peter Kai, căci despre el este vorba, a întâlnit-o pe ea. O tânără brunetă, frumoasă foc și pasională, Diana. Tânără care, la fel ca și el, e originară din Liban, având mamă româncă și tată de origine arabă. ”Culmea, nu ne-am văzut niciodată în Liban, dar ne-am întâlnit la București. Tatăl ei e un amic de-al nostru și, din întâmplare, ne-am văzut în club. Ne-am salutat și... ca să fiu sincer o cam plac. E dintr-o familie bună și e foarte bine educată. Suntem în tatonări, dar cine știe ce ne va rezerva viitorul?”, ne-a declarat, în exclusivitate, Peter Kai.
În altă ordine de idei, peter ne-a mărturisit că un singur impediment există în relația lor. Mai exact, speră el, nu trebuie să intervină gelozia, el fiind, în ultima vreme, după relațiile extrem de mediatizate cu Simona Trașcă și cu fiica Clejanilor, un burlac extrem de vânat. ”Sunt abordat de o mulțime de fete care vor să le invit la restaurante sau la club, iar asta ar putea fi o problemă pentru noi, chiar dacă eu le refuz”, ne-a mai spus Peter.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro