FOTO / Șerpii, rozătoarele și anumite momente de dresură au ținut membrii juriului "Ham Talent" cu sufletul la gură

Prezentatorul show-ului „Ham talent” și membrii juriului au fost uimiți în timpul filmărilor atât de abilitățile extraordinare ale unor animale, cât și de poveștile de viață ale concurenților.

Diversitatea animalelor de companie intrate în competiție a fost atât de mare, încât fiecare a dat piept cu ceva care a făcut să i se zbârlească părul.

„Au venit o mulțime de oameni cu șerpi și cu reptile și asta nu a fost deloc ușor pentru mine”, spune Liviu Vârciu, cel care a fost nevoit să stea pe scenă lângă toate animalele cu pedigree de vedetă.„Când eram mic am visat că m-a mușcat un șarpe și-am murit, iar de atunci mi-e foarte greu să îi văd”, declară prezentatorul emisiunii care va începe duminică, 18 octombrie, la Antena 1. Beatrice Rancea îl înțelege perfect și spune că, deși iubește toate animalele, nu se poate controla în fața șerpilor, de care are fobie.Nici Diana Munteanu nu se dă în vânt după reptile, dar rozătoarele sunt cele care o înspăimântă îngrozitor.

„Nu-mi plac rozătoarele. Un porcușor de Guineea pe spatele meu, adus de Liviu la un moment dat, m-a făcut să zbor efectiv de pe scaun”, își amintește Diana.Partea masculină a juriului se declară neînfricată, însă Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe au avut și ei momentele în care au rămas cu răsuflarea tăiată.

„Nu pot spune că am avut vreun moment în care să fiu speriat la preselecții. Am avut însă un disconfort real atunci când a fost prezentat un moment de echitație în timpul căruia călărețul a început să tragă cu arcul țintind un balot de paie pus în mijlocul platoului”, povestește Gabriel Cocu.Pepe s-a temut în timpul unei demonstrații a unui câine de pază, dar și atunci când o bufniță a zburat de lângă stăpânul ei.

„A plecat prin platou și nu știam dacă o să o mai recuperăm sau nu”, dezvăluie Pepe.

Pe Mihai Petre n-a reușit niciun animal să-l înspăimânte. De asta s-au ocupat însă... unii stăpâni. Care au fost ei, telespectatorii Antena 1 vor afla din 18 octombrie, duminică de duminică, de la 20:30.

Citeşte şi:

La „Ham talent” roiesc aptitudini care mai de care mai surprinzătoare! Cu ce se vor da în spectacol animăluţele

Liviu Vârciu, scos cu forța din platoul emisiunii „Ham talent”

A.E.D.facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro