Este însărcinată, dar e neobişnuit cum îşi tratează soţia un artist de la noi: "Te iubesc, mizerie!"

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Astăzi e ziua de naştere a soţiei unui cântăreţ cunoscut de la noi. Provocat în direct, la tv, artistul a acceptat să-i facă o declaraţie de iubire femeii care-i va dărui peste câteva luni o fetiţă. Oamenii au rămas mască atunci când au auzit cum o alintă, dar atât el, cât şi partenera sa au venit cu explicaţii.

Anamaria Stancu, soţia solistului de la Fly Project, împlineşte o frumoasă vârstă azi. Deşi a trecut de mult de ora prânzului, Tudor Ionescu nu i-a oferit încă un dar. Şi asta pentru că el niciodată nu-i cumpără personal, ci o pune pe cea mai bună prietenă a fostei prezentatoare tv să facă asta, după cum l-a dat chiar ea de gol

Cei doi vor deveni la vară părinţi pentru prima dată. Până atunci însă... se bucură de perioada pe care o trăiesc, iar azi, cum nu i-a oferit un cadou, Tudor Ionescu a fost provocat să-i facă în direct, la tv, Anamariei Stancu o declaraţie de dragoste, iar ceea ce a spus i-a lăsat mască pe toţi. Desigur, cei doi au explicat că apelativul "mizerie" e de bine în familia lor.

"Cadoul... practic acesta va veni mai târziu. (...)Te iubesc, mizerie. Noi aşa vorbim. Vezi că e de bine în familia noastră. Dă să te pupe fratele tău.", a spus Tudor Ionescu în cadrul unei emisiuni tv.

"Sinceră să fiu, sunt sinceră, nici nu ştie ce cadou mi-a luat. El nu ştie. El niciodată nu ştie ce să-mi cumpere cadou. El a rugat pe altcineva să ia cadou, cum face de altfel în fiecare an. (...) Îmi ia în fiecare an cadouri frumoase, dar nu pentru că ar ştii el, ci pentru că prietena mea cea mai bună ştie exact ce să-mi cumpere. Mizerie e de bine, da, da. În familia noastră, dacă spui «mizerie» eşti uau!", a spus Anamaria Stancu în aceeaşi emisiune tv.

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţie Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu formează un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut într-un studio de înregistrări.

Pe 6 martie, cei doi soţi au anunţat că vor deveni părinţi de fetiţă. Anamaria Stancu va naşte prin cezariană, iar operaţia a fost programată la începutul lunii august.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro