Este însărcinată, dar kilogramele în plus nu îi dau bătăi de cap! Cum a apărut Valentina Pelinel pe străzile New York-ului

Valentina Pelinel are în continuare trup de model. Vedeta se poate lăuda cu un fizic impresionant chiar şi în cele cinci luni de sarcină.

Deşi burtica este mai mult decât vizibilă, Valentina poartă în continuare haine mulate şi îi vin de minune. Ea a postat pe pagina unui site de socializare o imagine de pe străzile New York-uluil, iar fanii au fost încântaţi de ce văd. "Eşti superbă", a scris un internaut.

Fotomodelul a spus că până în prezent nu a luat în greutate decât 7 kilograme, însă simte schimbări la nivel emoţional: "Fizic mi-a adus doar şapte kilograme în plus. Emoţional, nu mă simt mai sensibilă, aşa cum auzisem că se întâmplă. Probabil că, fiind o fire activă, n-am timp să stau să mă victimizez şi să mă vait. Sunt de fel foarte optimistă, găsesc ceva bun în orice. Mereu gândesc ce-ar putea să mă mai supere când eu am primit un dar atât de minunat. N-am voie de la Dumnezeu să mă supăr!", declara Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, în vârstă de 35 de ani, a mărturisit, la începutul lunii ianuarie, că aşteaptă un copil. Nu a precizat, însă, numele tatălui copilului, dar presa a scris că ar fi nimeni altul decât Cristian Borcea.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Valentina Pelinel nu e îngrijorată din cauza kilogramelor! Cât s-a îngrăşat blonda de când e gravidă

VIDEO / Secretul Valentinei Pelinel a ieşit la iveală: "A vrut gemeni şi..."

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro