Este soţie de milionar, dar nu se sfieşte să stea la cratiţă. Ileana Lazariuc, gospodină desăvârşită

Ileana Lazariuc este una dintre femeile care şi-ar putea permite luxul de a nu sta în bucătărie, dar fostul model nu se sfieşte să stea la cratiţă.

Este mămica a doi copii şi îi place să aibă grijă de casă şi tot ea este cea care se ocupă de mesele familiei sale. "Gătesc în fiecare zi, am grijă de copii. Uneori mai dau greş, dar eu spun că sunt o bucătăreasă pe drumul cel bun", a spus Ileana în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Cât despre rolul de mămică, Ileana Lazariuc spune că îi este teamă de momentul în care băieţii ei vor creşte şi vor avea iubite, dar nu o să fie genul de soacră tipică. "Nu vreau să mă gândesc la ce ne aşteaptă. Eu îmi doresc să fiu cea mai bună prietenă a lor. Deocamdată nu avem în plan un al treilea copil", a mai adăugat soţia lui Ion Ion Ţiriac.

Ileana Lazariuc este căsătorită cu Ion Ion Ţiriac şi au împreună doi băieţi. Primul copil al cuplului, Alexandru, s-a născut la Paris, pe 7 martie 2008. În vara anului 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah. Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit la 20 august 2009, relația lor fiind una care s-a ”născut” în 2002 și care, cu o mică întrerupere în 2007, durează de atunci.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc, fără fiţe la mare! Au toţi banii din lume, dar preferă litoralul românesc

VIDEO / Ileana și Anastasia Lazariuc și-au făcut de cap la terasă! Imagini EXCLUSIVE cu cele două

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro