"Eşti însărcinată?" Andreea Marin a vorbit despre noul iubit şi a răspuns la cele mai intime întrebări

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © captura TV

Andreea Marin a relatat într-o emisiune TV despre familia sa şi despre noul iubit. 

Andreea Marin a vorbit într-o emisiune TV despre noul ei iubit, dar şi despre apariţia unui copil. Bruneta a povestit faptul că nu exclude posibilitatea unei căsătorii, chiar dacă pe moment nu vrea, dar nici apariţia unui copil. 

“De 8 Martie îmi doresc dragoste de la iubitul meu şi îi mulţumesc. (...) Mă simt echilibrată. E simplist să judeci, viaţa mea e mult mai complicată, lucrurile uneori nu rezistă, pentru că eu am decis să nu rezist într-o relaţie care nu merge. Nu stau sa suport lucruri de nesuportat. Nu mă gândesc acum la căsătorie, dar nu o exclud ca posiblitate. Mi se pare firesc să fii optimist pâna la capăt. Şi la 80 de ani voi fi optimistă. Da, mă gândesc să fac copii şi îmi doresc. Nu sunt însărcinată. Ieri ar fi fost ziua de naştere a tatălui meu. De tata mă leagă tot drumul spre devenirea mea, el a fost un stâlp. El m-a învăţat să zic “Nu există nu se poate”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, au o frumoasă relaţie de iubire încă din primăvara anului trecut, iar de atunci vedeta se simte mai fericită şi mai împlinită ca niciodată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro