Eveniment cu ştaif în Capitală! Una dintre fiicele lui Sile Cămătaru s-a logodit! Avem primele imagini de la petrecere!

+6 click pentru
galerie

Vasile Balint, un tată fericit. © Captură "Cool Sunday Nights"

Sărbătoare în lumea mondenă a Capitalei! Una dintre fiicele lui Sile Cămătaru s-a logodit, iar viitorul socru mic a dat petrecere mare.

Sile Cămătaru este în al nouălea cer! Fiica s-a Rebecca a fost cerută în căsătorie, iar momentul a fost sărbătorit la un restaurant de fiţe din Bucureşti.

„Sunt ca o prinţesă. Nunta va urma peste câţiva ani.Vreau wă fiu pregătită să port rochia de mireasă. Încă nu sunt. Vreau să fiu prinţesă în adevăratul sens al cuvântului", a mărturisit, în exclusivitate pentru emisiunea „Cool Sunday Nights”, fata omului de afaceri.

Tânăra a marcat momentul aşa cum se cuvine! Rebecca a purtat o rochie uimitoare, cumpărată de la una dintre cele mai mari case de modă, încrustată cu sute de cristale şi care a valorat o avere. Pe cap, fiica lui Sile a purtat o coroană strălucitoare, demnă de o prinţesă. La gât, tânăra a ales un colier care îţi fura privirile cu strălucirea sa, iar o pereche de cercei lungi, cu diamante, i-au pus în evidenţă cele mai frumoase trăsături ale feţei. Ba mai mult, viitoarea mireasă a apelat la serviciile unei echipe de stilişti de renume. Fata lui Sile Cămătaru a fost numai zâmbete şi a atras privirile invitaţiilor de seamă, printre care şi Codin Maticiuc.

Sorin Copilul de Aur, Sorinel Puştiu’ şi mulţi alţi artişti de seamă au întreţinut atmosfera, iar dedicaţiile au curs întreaga seară.

„Lumea care se află aici a venit datorită caracterului nostru, lume care ne iubeşte. Vrem să se distreze lumea, atât şi nimic mai mult”, a afirmat tatăl fetei.

Sile Cămătaru i-a făcut o declaraţie măgulitoare logodnicului fiicei sale. „E unul dintre ginerii mei preferaţi”, a spus afaceristul, completat de soţia sa, Mirela: „Noi ţinem la ei ca la băieţii noştri. Şi la nurori, şi la gineri. Sunt tot copiii noştri”.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Veste mare în showbiz! Gabriela Cristea a născut!

Citeşte şi: EXCLUSIV! Primele declaraţii ale lui Tavi Clonda după ce a devenit tată! „Îmi vine să plâng de fericire”

Urmăriţi imagini de la petrecerea de logodnă a fiicei lui Sile Cămătaru, astăzi, de la ora 19:55, în exclusivitate la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Cool Sunday Nights”, prezentată de Mădălina Bălan şi de Adi Cristescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro