EXCLUSIV!!! A trăit o viață în minciună! O vedetă de la noi și-a falsificat și numele pentru celebritate

+2 click pentru
galerie

Secretele sunt la ordinea zilei în lumea mondenă din România! Aşa stau lucrurile şi în cazul uneia dintre cele mai cunoscute vedete. Ea, căci este o femeie, şi-a falsificat numele de dragul celebrităţii. Minciuna are însă picioare scurte, iar Spynews.ro i-a aflat indentitatea reală.

Cunoscută publicului larg drept Malvina Cervenschi, fosta prezentatoare TV este cea care s-a ruşinat de propriul nume. Până în 2006, atunci când s-a măritat cu Bogdan Cervenschi - coproprietarul unor baruri, bruneta a purtat, conform propriilor declaraţii, numele de Simona Popa. După cinci ani, ea a divorţat de afacerist, însă a păstrat numele acestuia.

În realitate, spun cei care o cunosc îndeaproape, Malvina Cervenschi se numeşte Simona Ciuciulete (n.r. - conform dexonline.ro, ciuciulete = ciupercă comestibilă cu pălăria zbârcită, gălbuie sau brună-roșcată, cu piciorul cilindric, alb și gol în interior).

Faptul că Malvina Cervenschi a ascuns publicului adevăratul său nume nu e singura taină din viaţa vedetei. Gurile rele spun că, până să îi fure inima lui Bogdan Cervenschi, diva s-ar fi iubit o perioadă şi cu fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cei doi s-ar fi cunoscut la o petrecere cu ştaif, însă celebrul bărbat s-a plictisit repede de Ciuciulete. Pardon, Simona Popa. Pardon, Malvina... Sau cum o fi chemând-o pe atunci...

Vedeta s-ar mai fi iubit o perioadă, pe vremea când era măritată cu Bogdan Cervinschi, şi cu un coleg din televiziunea publică. Bărbatul era însurat şi cu doi copii acasă. Dar ce mai contează aceste „mici” amănunte, din moment ce ea şi-a ascuns atâta amar de vreme numele real?

După toate acestea, Malvina Cervenschi - allias Simona Popa - în realitate Simona Ciuciulete, „punctează” decisiv! Cârcotaşii spun că ea a reuşit să-i fure inima nepotului managerului unui vestit lanţ de restaurante fast-food. Graţie acestei reuşite pe plan sentimental, Ciuciulete a reuşit să dea lovitura şi în afaceri, mai ales în cele cu haine şi diamante. Doar că, sperăm noi, diamantele sunt veritabile, nu ca numele folosit când se prezintă.

Povestea fascinantă a Malvinei Cervenschi nu se opreşte însă aici. Tot gura lumii spune că părinţii ei ar fi pierdut un apartament în Turnu-Severin, din cauza unor datorii pe care le aveau la persoane îndoielnice. Mama şi tatăl divei au plecat în Statele Unite ale Americii, însă tărâmul făgăduinţei nu le-a adus noroc. În prezent, cei doi se află În Anglia şi se pare că trăiesc într-un fost depozit, în afara Londrei. Tot acolo îşi duce viaţa şi sora Malvinei, Magda Ciuciulete, dar şi cei doi copii ai acesteia.

 

 

 

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro