EXCLUSIV / Adevărul despre Andreea Podarescu! Cum l-a minţit pe puiul de interlop Marco pentru a-l face să pice la aşternut

+3 click pentru
galerie

Cât este de greu să fii mamă singură fără niciun ajutor şi foarte tânără, ştiu multe femei din România, dar ştie foarte bine şi Andreea Podărescu, care după despărţirea de tatăl copilului ei, s-a concentrat mai puţin pe carieră şi mai mult pe băieţelul ei.

Oricât ar fi fost de grea această perioadă, Andreea Podărescu a înţeles că viaţa merge mai departe şi a raspuns la început timid, avansurilor, unui băieţaş de bani gata, Marco Kalu.

Deşi acesta a bifat-o pe lista lui şi pe focoasa Renata Gheorghe, ceva l-a atras spre Andreea Podărescu, poate chiar asemănarea izbitoare dintre cele două.

După ce a ieşit de câteva ori cu Marco Kalu şi probabil şi-a făcut unele speranţe că totul v-a decurge ca-n filme, sexoasa mămică a fost "abandonată" de Marco Kalu, care se pare că nu este pregătit încă să schimbe scutece şi să încălzească biberoane în toiul nopţii, ci mai degrabă visează la seri fierbinţi întocmai ca-n filmele cu adulţi.

Deşi Andreea Podărescu este tânără şi frumoasă, se pare că bărbaţii fug de responsabilitatea de a devenii "tată din întâmplare" şi singura speranţă a brunetei este să se împace cu marea ei dragoste, George, care este şi tatăl copilului.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro