EXCLUSIV!!! Adevărul nespus, până acum, despre Otilia ”Bilionera”! Ce se întâmplă, în aceste momente, cu vedeta

Otilia ”Bilionera” este, fără putință de tăgadă, una dintre vedetele cu greutate ale noului val de artiști de la noi. Succesul ei se cuantifică în milioane de vizualizări ale melodiilor sale, dar și în succesul teribil pe care îl are în momentul în care apare pe scenă. Cu toate acestea, se pare că vedeta nu e fericită doar cu atât...

Conform surselor noastre, Otilia este mai îndrăgostită ca niciodată, iar relația pe care o are cu un tânăr de origine turcă, extrem de atent cu ea, pare să fie mult, mult mai serioasă decât își imagina careva. Iar asta înseamnă, ne-a dezvăluit sursa noastră, că Otilia este dispusă să facă niște sacrificii incredibile pentru a fi cât mai mult timp alături de acesta, ea petrecând, de ceva vreme, mai mult timp în Turcia decât în România.
De altfel, se pare că ea este la un pas să renunțe la țara noastră pentru a fi alături de acesta. De altfel, fiind atât de mult timp plecată din România, Otilia este la un pas să aibă probleme și în viața profesională, ea fiind extrem de căutată pentru concerte, dar lipsind prea mult pentru a le onora pe toate.
”Relația lor evoluează foarte frumos pentru amândoi. Se iubesc deja, nu mai pot sta nicio clipă despărțiți”, ne-a spus sursa citată, dezvăluindu-ne totodată că Otilia a ”nimerit” foarte bine, tânărul turc fiind extrem de bogat, printre pasiunile lui numărându-se mașinile supersport, italienești, bolizi cu prețuri prohibitive.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro