EXCLUSIV! Am aflat cum a câştigat Brigitte Sfăt primii bani! Declaraţii uimitoare despre copilăria vedetei

Brigitte Sfăt nu a trăit tot timpul în puf aşa cum se crede. Încă din copilărie a fost obişnuită să muncească, pentru a-şi putea câştiga banii ei, lucru care a făcut-o să preţuiască mult mai mult valoarea banilor. Povestea ei de viaţă este una cu adevărat emoţionantă.

Brigite Sfăt a dezvăluit pentru Spynews.ro crâmpeie de viaţa ei, de-a dreptul emoţionante. Astfel am aflat că soţia lui Ilie Năstase a avut o copliărie grea, petrecută ca mulţi alţii în perioada de întuneric a sistemului comunist. La vârsta de 15 ani şi-a spus că a venit vremea să-şi câştige banii ei, în vacanțele şcolare, şi să nu mai aştepte bunăvoinţa părinţilor. "La vârsta de 15 ani  m-am angajat pentru a avea banii mei. Lucram pe perioada vacanţelor. Părinţii îmi dădeau bani, dar eu doream am banii mei, pentru a-mi cumpăra hainele pe care le doream eu. Munceam de dimineaţă până seara. Puţină lume ştie că eu mi-am plătit primul curs al şcolii de manechine, iar peste ani aveam să devin una dintre manechinele importante ale vremii, cu multe concursuri câştigate la nivel internaţional”, a spus Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Frumoasa brunetă nu a defilat doar pe podiumurile de modă, ba chiar şi-a încercat norocul şi pe scena muzicală, participând la unul dintre cele mai cunoscute concursuri muzicale de la noi din ţară. „Fiind cel mai mare copil din familie munceam foarte mult. Mama îşi dorea să aibă o fată model, olimpică. Îmi aduc aminte că participam la Cântarea României, la cenaclu. Stăteam pe la diferite cozi aşteptând venirea alimentelor. Uneori îmi făceam temele pe la cozi. Nu a fost uşor. Am avut o copilărie grea", a mai spus frumoasa brune.

Brigite Năstase pe scena de la Cântarea României

Citeşte şi:

Brigitte, veste cumplită de la medici! A primit un verdict necruţător! I-au dat lacrimile instant când a aflat

VIDEO / Brigitte Sfăt, dezvăluiri dureroase! Iată prin ce dramă de neimaginat a trecut

Brigitte Sfăt, la un pas de moarte: "Scuipam sânge. Nu am crezut că mai prind dimineaţa!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro