Exclusiv/ Andreea Bălan le-a zburat din echipă pe dansatoarele gemene! Află ce a scos-o din sărite după doi ani de colaborare

+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan are multe de tras de pe urma dansatoarelor sale. Recent, blonda le-a dat afară pe gemenele Crina şi Anamaria, care au încercat să joace la două capete.

S-au înţeles de minune timp de doi ani, dar, recent, colaborarea dintre Andreea Bălan şi gemene s-a încheiat cu scandal. Artista nu a suportat ideea ca fetele să o lase baltă pentru jobul de asistente la emisiunea „Un show păcătos“. Ghinionul fetelor a fost că fix în aceeaşi seară cu finala concursului să aibă şi Andreea Bălan premiera show-ului Carnaval, care, culmea, a avut loc tot în emisiunea lui Dan Capatos. Speriate de întorsătura pe care au luat-o lucrurile, Crina şi Anamaria şi-au anunţat şefa asigurând-o totodată că ele se vor împărţi între cele două acţiuni. Când a auzit cum stau lucrurile, Andreea Bălan s-a făcut foc şi pară, mai ales că ea le plătise în avans şi nu se mai putea baza pe ele. Dezamăgită, artista le-a concediat pe gemene fără drept de apel. Blonda a găsit rapid o soluţie pentru înlocuirea lor din trupă: a apelat la alte două fete aflate în training.

Deşi a rezolvat situaţia, Andreei nu i-a trecut supărarea pe ele. Cântăreaţa le-a ignorat atât în culisele emisiunii „Un show păcătos“, cât şi în platou.Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de la scandal, hotărârea blondei e de neclintit: nu le mai vrea în trupa ei. „Gemenele au pierdut postul de asistente TV şi au rămas şi fără job, pentru că Andreea Bălan le-a dat afară. De atunci au tot sunat-o să o roage să le primească înapoi, dar în zadar. Le-a spus că nu poate renunţa la nişte fete cuminţi, care îşi fac treaba. Într-un final, de dragul colaborării frumoase pe care au avut-o, le-a zis că le va suna ea pentru proiecte speciale“, a declarat pentru Spynews.ro o sursă din anturajul lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro