EXCLUSIV / Antonia, apel disperat către familia soţului ei! „Vreau să petrec timpul alături de fetiţa mea"!

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Antonia, apel disperat către familia soţului ei! „Vreau să petrec timpulul alături de fetiţa mea"! © Facebook

De aproximativ patru ani, Antonia şi Vicenzo Castelano se luptă pentru custodia fetiţei lor, Maya. Aflată în pragul disperării din cauza situaţiei la care până acum nu s-a găsit o rezolvare, vedeta a făcut un apel disperat către familia italianului. 

Antonia şi Vicentzo Castelano sunt protagonoştii celui mai lung şi controversat divorţ din showbiz-ul românesc. De aproximativ patru ani, cei doi se luptă prin instanţe pentru custodia fetiţei lor, Maya. Lipsa unei sentinţe definitive au adus-o pe vedetă într-o situaţie de-a dreptul disperată. Recent, Antonia a făcut un apel către familia soţului ei prin intermediul reporterilor Spynews.ro.

„Încerc să comunic cu familia Castelano, dar ei nu sunt la fel de comunicativi. Şi eu mă întreb <<Când se termină această situaţie?>>. Am doi avocaţi, unul aici şi unul în Italia care încearcă şă rezolve această situaţie. Eu îmi doresc să încheiem totul în pace, vreau să stau şi eu cu fetiţa mea. Eu sunt mama ei, eu i-am dat viaţă, noi avem o legătură specială chiar dacă suntem departe una de cealaltă. Îmi doresc să stau şi eu cu toţi trei copii împreună, pentru că e normal să petrecem timpul împreună. Vreau să petrec timpulul alături de fetiţa mea, la mine în casă, în intimitatea mea”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Antonia.  

Mai mult decât atât, Antonia ne-a mai mărturisit că este frământată de faptul că fiica ei nu este lăsată să vină în România.  „Mă macină o singură întrebare <<De ce Maya nu are voie să vină în România?>>, ne-a mai spus vedeta.

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi se ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro