EXCLUSIV! Anul Nou i-a adus vești importante lui Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa ”Goodbye to Gravity”!

Aflat sub tratament în spitalului din Beverwijk, Olanda, Andrei Găluț pare să evolueze, medical, bine, starea lui de sănătate fiind una cât se poate de bună având în vedere clipele cumplite pe care le-a trăit. Mai mult decât atât, se pare că solistul ”Goodbye to Gravity” a primit o veste uriașă la începutul acest an.

Conform unor apropiați ai familiei cântărețului, veștile despre starea lui de sănătate sunt din ce în ce mai bune, iar Andrei Găluț ar urma să fie externat din spitalul olandez cât de curând. Mai exact, se pare că operațiile pe care le-a suportat au avut rezultatul scontat, iar acum solistul trupei și singurul supraviețuitor al formației se pregătește să revină în țară, alături de familie, pentru a urma complexele tratamente de recuperare de care are nevoie după cumplitele arsuri pe care le-a suferit.
Iar dacă, fizic, este într-o stare bună având în vedere rănile pe care le-a suferit în cumplitul incendiu de la Colectiv, Andrei Găluț este, psihic, într-o pasă mai puțin bună din cauza veștilor pe care le-a primit despre apropiațșii lui, amciii și colegii săi din trupă murind cu toții, iar lofgodnica lui stingându-se și ea din viață.
Ultimul bilanţ al incendiului din acea fastidică seară de vineri din Club Colectiv arată  63 de persoane decedate şi alte zeci de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală sau din străinătate. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro