EXCLUSIV! Apartamentul Denisei Răducu va fi scos la vânzare! Află motivul care a dus la această decizie

+3 click pentru
galerie

Mult disputata avere a Denisei Răducu pare să fi ajuns pe mâinile surorii acesteia, Adelina. Iar Adelina, spun sursele noastre, a decis să vândă cel mai de preț bun moștenit de la sora ei, motivele fiind de-a dreptul altruiste.

Mai exact, atunci când cel care ar fi trebuit să îi devină cumnat va părăsi apartamentul, adică peste doar câteva luni, Adelina a decis să vândă apartamentul. Iar suma pe care o va obține, una deloc de neglijat, este, practic, deja împărțită. Astfel, ne-au dezvăluit sursele noastre, Adelina este decisă să le-a dea părinților ei și ai Denisei, în părți egale, o jumătate din banii pe care îi va încasa pe apartamernt, să doneze o altă parte și restul să îi pună într-un cont pentru copiii ei, nepoțeii pe care Denisa îi adora și la care s-a gândit în momentul în care le-a cerut rudelor să îi cedeze surorii sale toate drepturile.
”Adelina știe că și părinții ei au nevoie de bani, de aceea le va da câte un sfert fiecăruia din valoarea apartamentului Denisei. Speră că astfel, atât mama, cât și tatîl ei vor depăși toate problemele financiare și, evident, știe că altfel nu îi poate ajuta așa cum și-ar fi dorit ea. Așa că, acum, nici nu vor mai avea motive să fie deranjați de cele întâmplate cu averea Denisei”, ne-a spus un apropiat de-al familiei. 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro