EXCLUSIV! Bahmu se tunează! Spynews.ro a aflat de unde își taie și ce își pune vedeta: ”O să fiu rachetă NUCLEARĂ”

Adriana Bahmuțeanu este mai decisă ca niciodată să facă o schimbare esențială în viața ei. Iar când spunem asta ne referim la felul în care arată. Iar pentru a-și atinge idealul în ceea ce o privește, vedeta Anteiei Stars va apela, cât de curând, la serviciile unor medici esteticieni.

”Acum, dacă tot am slăbit, nu vreau să fiu doar o bombă sexy, vreau să fiu rachetă nucleară”, ne-a spus, în stilu-i caracteristic, Bahmu. Și, pentru a deveni ”racheta nucleară” în care vrea să se transforme, simpatica prezentatoare a emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars este decisă să apeleze la medicii esteticieni. 
”Da, vreau să merg la medic cât de curând, până vine căldura. Momentan nu am avut timp cât mi-aș fi dorit pentru a mă interesa de operații, din cauza proceselor pe care le-am tot avut, dar cum mă simt mai bine și scap de complicațiile cu tribunalele, e primul lucru pe care-l fac. Și, dacă tot nu am acum iubit, mă pregătesc... Vreau să îmi pun silicoane, nu pentru dimensiune, ci pentru formă. Și mai vreau să îmi fac câteva intervenții, vreau să scap de o cicatrice.... Doar la față nu voi lucra nimic, nu îmi pun nici buze, nu lucrez nici la pomeți. În rest, voi fi ca nouă”, ne-a mai spus Adriana Bahmuțeanu.
Fotografii: Sorin Cioponea
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro