EXCLUSIV / Bomba-sexy a lui Codin Maticiuc, noi dezvăluiri despre Tristan Tate! Care a fost motivul despărţirii celor doi!

+3 click pentru
galerie

Dacă Tristan Tate, iubitul pentru care Bianca Drăgușanu a renunțat la Victor Slav a afirmat în nenumărate rânduri că până la Bianca nu a fost nicio femeie importantă în viața lui și doar aventuri.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa... într-un material nu de mult, vă relatam faptul că Andreea fostă, dar în același timp actuala iubită a lui Codin Maticiuc a avut în trecut o relație cu Tristan Tate, relație bazată pe iubire, mai ales că Andreea a stat cu Tristan în perioada în care acesta era sărac lipit pământului. Probabil vă întrebați care a fost motivul pentru care cei doi s-au despărțit, mai ales că bomba-sexy a declarat în nenumărate rânduri că îi păstrează o amintire frumoasă lui Tristan Tate și că îi este în ciuda bârfelor un băiat de calitate.

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu lămurește totul legat de despărțirea de Tristan Tate: "Nu am planuri de viitor cu nimeni"

CITESTE SI: EXCLUSIV / Bunăciunea cu care s-a afişat Codin Maticiuc spune adevărul! Bomba-sexy face dezvăluiri picante despre cel mai tare crai

Sperăm că aceste informații să ajungă și la urechile Biancăi Dragușanu ca să știe să nu facă aceleași greșeli pe care le-a făcut Andreea în trecut. Se pare că fidelitatea nu este punctul FORTE a lui Tristan Tate și deși în viața de sportiv trebuie să fii fairplay, acest lucru din păcate nu se aplică nici în viața amoroasă. Cu alte cuvinte, luptătorul de K1 făcut faimos de Bianca Drăgușanu a călcat strâmb în relația cu Andreea, iar aceasta nu a putut să-l ierte.

Cum lucrurile nu vor sta mereu pe roze în relația Dragușanu/Tate nu putem să nu ne punem întrebarea dacă la o eventuală despărțire de blondină, Tristan ar putea găsi alinare în brațele Andreei și cum ar reacționa Codin pe care sigur nu ni-l putem imagina în ring înfruntându-l pe Tate! =(( 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro