EXCLUSIV / Botez de fițe în showbiz-ul românesc! Avem toate detaliile unei petreceri de pomină

+5 click pentru
galerie

Botez de fițe în showbiz-ul românesc! Avem toate detaliile unei petreceri de pomină © Facebook

Andrei Ştefănescu, membru al trupei Alb Negru, şi Antonia, iubita artistului, sunt mai fericiţi ca niciodată de când au devenit părinţi. Iar acum cei doi tineri se pregătesc intens pentru cel mai fericit eveniment din viaţa lor: botezul băieţelului lor.

Colegul de trupă a lui Kamara, Andrei Ştefănescu trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. Şi asta pentru că frumoasa lui iubită i-a dăruit un superb băieţel. Tinerii părinţi se pregătesc intens pentru cel mai important eveniment din viaţă, creştinarea fiului lor, moment pe care vor să îl marcheze cum se cuvine. 

Astfel, după îndelungi dezbateri cei doi s-au decis asupra numelui, iar micuţul va fi purta numele de Ayan Andrei. Petrecerea pe care componentul trupei Alb Negru o pune la cale va fi organizată într-un restaurant de lux din Capitală unde cu siguranţă vor fi prezente nume cu rezonanţă din showbiz-ul românesc.

Andrei Ştefănescu este component al trupei Alb Negru, alături de Kamara. După o relaţie nereuşită cu artista Sylvia, cântăreţul trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, o femeie cu 12 ani mai tânără decât el. Pe 26 februarie 2017 s-a născut fiul lor, Ayan Andrei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro