Exclusiv! Cât a plătit Gerard Butler s-o împace pe Mădălina Ghenea?

+2 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea din nou în braţele lui Gerard Buttler. Preţul împăcării a fost unul destul de costisitor chiar şi pentru cunoscutul actor: un inel de 10.000 de euro.


Mădălina Ghenea este în culmea fericirii. Frumoasa olteancă a reuşit, după câteva luni de pauză, să se împace cu celebrul actor american Gerard Buttler (43 de ani). Ei au fost surprinşi de paparazzi luni, la Roma, semn că cei doi s-au împăcat. Îndrăgostiţii au fost văzuţi pe străzile Romei, la Fontana di Trevi, unde cei doi şi-au pus cea mai arzătoare dorinţă: să nu se mai despartă niciodată!Apropiaţii modelului ne-au spus că Mădălina ar fi foat convinsă să revină în braţele americanului şi datorită cadoului extrem de costisitor pe care acesta i l-ar fi făcut. Şi anume: un inel din aur cu diamante care ar valora nu mai puţin de 10.000 de euro. Şi asta după ce Mădălina nu mai credea într-o împăcare cu iubitul său. Însă, se pare că rugăciunile şi acatistele pe care le-a dat măicuţelor de Paşte, atunci când ea a fost în ţară, au dat roade.
Mădălina şi Gerard sunt împreună de un an şi câteva luni, însă în tot acest timp ei s-au mai despărţit de câteva ori. Motivele ar fi fost ba gelozia excesivă a oltencei, ori infidelităţile actorului.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro