EXCLUSIV! Catinca Roman şi-a umilit fostul iubit în public! „Am făcut-o în faţa colegilor săi de serviciu”

Dezvăluire incredibilă făcută de Catinca Roman! Invitată în cadrul emisiunii “Star Chef”, difuzată astăzi, de la ora 17:30, la Antena Stars, fiica vitregă a lui Petre Roman a mărturisit cum l-a pus la punct pe unul dintre foştii săi iubiţi, chiar de faţă cu colegii de muncă ai acestuia.

“Nu am pălmuit niciun bărbat şi nici nu am înjurat vreunul. I-am dus bagajele şi i le-am trântit în faţa locului în care lucra. Nu a fost frumos, dar a fost sănătos pentru psihicul meu”, a declarat Catinca Roman.

Celebra femeie a explicat de ce a decis să se despartă de acel bărbat: „Pur şi simplu am considerat că nu avem un viitor împreună”.

Chiar dacă s-a simţit bine după ce şi-a umilit fostul iubit, Catinca Roman s-a arătat convinsă că bărbatul respectiv nu a trecut cu vederea acel moment: „Cred că nu mi-a iertat-o nici acum, dar asta e situaţia”.

Blondina le-a dat o veste bună reprezentanţilor sexului tare care vor să o curteze: “Am ajuns la vârsta la care prefer relaţiile deschise. Nu sunt o femeie geloasă, aşa că nu am o problemă dacă partenerul meu are o viaţă separată, iar apoi ne întâlnim şi trăim împreună doar momentele frumoase”.

Citeşte şi: Lumea i-a plâns de milă degeaba! Iată cu ce se ocupă „prinţul” Cristea după ce s-a spus că a ajuns la sapă de lemn / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinioanele se țin scai de Oana Lis! Când lumea sărbătorește, blondina bocește! Ultima pățanie a vedetei le întrece pe toate

Catinca Roman are o fată, Calina, cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut prin numele de scena "Bebe”, fost component al trupei de stripperi a lui Cornel Pasat. Cei doi s-au despărţit când Calina avea numai 8 luni, aceasta rămânând în grija Catincăi.

Vedeţi interviul integral acordat de Catinca Roman, astăzi, de la ora 17:30, în cadrul emisiunii „Star Chef”, numai pe Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro