EXCLUSIV / Cea mai cunoscută fashionistă de la noi a făcut un circ monstru în aeroport! Motivul este absurd!

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Cea mai cunoscută fashionistă de la noi a făcut un circ monstru în aeroport! Motivul este absurd! © Instagram

Una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe, considerată şi cea mai sexy din branşă, a comis-o rău de tot. Ultima ispravă a blondinei este de-a dreptul scandaloasă şi cu siguranţă din această cauză tânăra ar putea să fie trecută pe lista ruşinii.

Alina Ceuşan, căci despre ea este vorba, a reuşit să scandalizeze întreaga audienţă cu ultima ei ispravă. Aflată împreună cu o prietenă pe aeroportul din Paris, Alina Ceuşan a mers să se relaxe pentru câteva momente într-o renumită cafenea de acolo. Doar că, imediat ce şi-a comandat produse dorite, vedeta a comis-o rău de tot. Mai exact, după ce unul dintre ospătari i-a servit o prăjitură, fashionista a desfăcut-o, a gustat din ea şi i-a returnat-o bărbatului invocând un motiv banal. Mai exact, ea a făcut circ pentru că prăjitura respectivă conţinea un sortiment de brânză, probabil prea sofisticat pentru gusturile ei.

„A făcut un adevărat circ. Pur şi simplu a desfăcut prăjitura a muşcat din ea şi a lăsat-o pe tejghea. În zadar a încercat angajatul să-i explice că nu o poate returna după ce a mâncat din ea. Nepăsătoare şi foarte arogantă s-a dus şi a luat altă prăjitură din raft fără să o plătească. Astfel de personaje ne fac de râs în lume”, ne-a mărturisit o româncă ce a fost martoră la gestul scandalos al blondinei ce se consideră vedetă pe plaiurile mioritice.

Nu poate sta departe de scandaluri

Spynews a dezvăluit, recent, că Alina Ceușan a intrat într-un scandal de proporții cu un afacerist din Tg. Mureș, care i-a furat munca de câțiva ani și a înregistrat un domeniu în mediul virtual cu numele ei. Încercând să își caute dreptatea, Alina Ceușan l-a dat în judecată pe individ și a și câștigat procesul, însă lucrurile nu au stat chiar cum și-a dorit ea. Judecătorii au dispus, în urmă cu ceva timp, ca administratorul societății comerciale Human Hair SRL să nu mai folosească numele vloggeriței, însă reporterii SPYNEWS au descoperit că acesta a apelat la un tertip, pentru a o fenta pe focoasa blondină. Şi după verdictul judecătorilor, domeniul  www.alinaceusan.ro figura în documentele oficiale ca fiind proprietatea firmei Human Hair SRL, semn că patronul societății nu a dat doi bani pe sentința judecătorească. Și, ca să îi facă în ciudă bloggeriței, proprietarul site-ului a afișat un mesaj buclucaș pe pagina principală: ”Bine ați venit. Acest domeniu/site nu are nicio legătură cu vreun cetățean al României. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro