EXCLUSIV!!! Cel mai bogat antrenor român are un copil secret cu amanta de care nu știa nimeni! S-a născut la Londra, în martie și e fetiță!

Încurcate sunt căile showbiz-ului, dar să vezi ce încurcate sunt cele ale fotbalului. Căci nu mică ne-a fost uimirea când, în urmă cu câteva zile, pe adresa de pont info@spynews.ro, a sosit informația bombă: un celebru antrenor, cel mai bogat, are un copil secret! Preferatul arabilor, "Regele la cămile", nu numai că a călcat strâmb, dar o face de ani de zile, iar acum a devenit iar tătic. Căci, nu e prima dată când i se naște un moștenitor.

Dar să o luăm cu începutul. Așadar, el, potent finaciar, super mega cunoscut și adulat nu doar de fani, dar și de patronii de cluburi. Mai ales de arabi. Căci acolo a făcut personajul nostru o avere mai ceva ca a șeicilor. Mă rog, nu doar de acolo, dar asta este altă poveste. Nu de alta, dar se zvonesc multe despre combinațiile pe care le are și prin țărișoara noastră. 

Ea, tinerică, tinerică. Subțirică, subțirică. Modeală. Nu din aia de la noi de umbla în chiloți pe la terasele de doi lei la așa zise prezentări de modă. Nu. Din aia de urca pe podium la Paris. Șatenă, cu ochii mari și... neapărat cu un șarm aparte! Căci nu oricum pui mâna pe un așa armăsar pur sânge.

S-au văzut, s-au plăcut și uite așa, a devenit ea, Andreea (căci așa o cheamă pe domniță), în cercurile apropiate antrenorului "Deea lui ...". Nu e problemă pentru că nu se ascundeau. Nu aveau de ce. Cine le era aproape, le știa secretul, iar cei din afară, habar nu aveau.

Dragoste mare. Mai ales că domnișoara nu era vreo naivă și nici vreo prostuță. Dimpotrivă. O ducea mintea rău de tot. Și câștiga chiar bine. Asta până să îl cunoască pe antrenor. Mulți se întrebau ce caută cu el. Tocmai pentru că ar fi putut să se întrețină și singură. Dar, nu ai cum să nu fii încântată de milioanele de euro ale domnului, sau de fizicul de tăuraș. Nu ai cum! 
Fructul dragostei: o fetiță! Aisha pe numele ei. S-a născut în mare secret la Londra, într-o clinică privată. Căci după ce a rămas însărcinată, antrenorul a muta-o pe Deea în capitala Marii Britanii. 

Nu vă puteți închipui șocul nostru! Cum așa ceva? Să ai o amantă, să ai și un copil și să nu știe nimeni? Așa că am început și noi să ne interesăm. De prin oraș se cam confirmă. Mai mult, din surse care sunt de necontestat am aflat că fetița a fost deja înregistrată la Consulatul României din Londra. În dreptul tatălui, liniuță!

Cam urât, nu? Nu ar fi fost mai frumos ca nenea antrenorul să își recunoască frumusețea de fetiță? Încă nu am văzut-o, dar presupunem că Aisha este foarte frumoasă, că doar are cu cine semăna: cu mami, Andreea și cu tati, un bărbat bine.

Sfârșitul episodului 1 din această telenovelă. Cine are informații mai multe despre această poveste, poate trimite tot ce știe pe info@spynews.ro. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro