EXCLUSIV! Cezar Ouatu, mielușel pe lângă iubita sa! Ce a făcut artistul în timp ce partenera sa aruncă bani grei în magazine!

+4 click pentru
galerie

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău formează nu de foarte mult timp un cuplu!

Deşi Cezar şi-a asumat iubirea cu frumoasa blondină, de care a declarat că este îndrăgostit şi ea ar putea fi "aceea", cei doi au fost destul de discreţi şi nu au făcut mare caz de iubirea şi fericirea lor. El înalt şi brunet, ea blondă şi fină, cuplul lor nu poate trece neobservat în locurile în care apar şi astfel, i-am surprins şi noi la mall la o sesiune de shopping!

Iniţial l-am observat pe Cezar elegant ca de obicei, ducând în mână câteva plase destul de voluminoase, iar după câteva minute a ieşit dintr-un magazin de makeup şi Andreea!
Pasionată de tot ce înseamnă beauty, mai ales că asta îi este meseria, iubita lui Cezar a luat la rând fiecare magazin în parte.

Cezar a aşteptat-o de fiecare dată în faţa magazinului, cuminte şi răbdător pe frumosa lui parteneră. Ceea ce ne-a făcut să zâmbim a fost faptul că la un moment dat, Cezar şi-a scuturat picioarele într-un mod amuzant şi s-a lăsat puţin pe vine, deoarece mai mult ca sigur îi amorţiseră de atâta aşteptare! Cavaler din fire, Cezar nu s-a plâns deloc şi în acest fel a continuat sesiunea de shopping, probabil până aproape de închiderea magazinelor. Voinţa pentru răbdarea lui Cezar Ouatu, va fi probabil răsplatită aşa cum se cuvine de Andreea şi toată "suferinţa" va fi dată uitări.... până data viitoare! =))

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro