EXCLUSIV! Cine este bărbatul pe care îl ”ține la secret” Sexy-Brăileanca! Ea muncește, el cheltuiește

De ceva vreme, Florina Mihăilă, celebră sub numele de Sexy-Brăileanca, este plecată în Germania, țară în care focoasa blondă speră să reușească să se căpătuiască. Iar ca o fată ”cuminte”, tot ce câștigă trimite acasă, iubitului ei pe care încerca să îl țină ascuns, sperând că acesta va reuși să economisească banii cu pricina pentru ”zile negre”.

Cu toate acestea, ne-a dezvăluit o sursă apropiată Florinei, se pare că iubitul pe care fosta vedetă a filmelor XXX vrea să îl țină ascuns se bucură din plin de banii ei. Mai exact, ne-a dezvăluit sursa citată, bărbatul cu care visează Florina să se căsătorească se bucură din plin de banii ei și, de când s-a mutat, alături de ea în Germania, preferă să petreacă zilele prin oraș, iar serile prin cluburi, în timp ce ea muncește.
În urmă cu ceva vreme, ne spunea Sexy-brăileanca, ea dorea să se întoarcă în România, după ce a ”prestat” din greu show-urile erotice care au consacrat-o, iar odată revenită în țară, voia să se mărite, banii strânși fiind destinați organizării nunții alături de Claudiu, bărbatul pe care îl iubește. 
În altă ordine de idei, Claudiu, tânărul de 25 de ani cu care se iubește Florina Mihăilă, ne-a spus amica Sexy-brăilencei, este tot din Brăila, iar relația lor durează de doar câteva luni. ”S-au cunoscut în seara de Revelion. S-au plăcut și, ca să nu fie observați, și-au dat, în acea seară, întâlnire la baie, loc în care au schimbat numerele de telefon, el fiind, pe atunci, într-o altă relaţie, avea un an alături de o altă fată. Dar a părăsit-o pentru Florina și s-a dus, de curând, după ea, în Germania”, ne-a mai spus amica Sexy-brăilencei.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro