EXCLUSIV / Copii obligaţi să doarmă în pat cu şobolanii / Imagini scandaloase, într-un hotel de lux

+4 click pentru
galerie

Mai mulţi copii au trecut prin clipe de coşmar, după ce au fost cazaţi într-un hotel din Sibiu şi, în toiul nopţii, s-au trezit cu şobolani în cameră.

Incidentul care i-a îngrozit pe copii s-a petrecut weekend-ul trecut, într-un hotel din staţiunea Păltiniş, etichetat drept unul de fiţe, cu standarde ridicate. După ce copiii din Bucureşti aflaţi în excursie au stins luminile, pentru a se culca, în camere au început să audă zgomote ciudate. Părinţii elevilor au dezvăluit reporterilor SPYNEWS că, în momentul în care copiii au aprins lumina, speriaţi, au dat nas în nas cu… şobolanii! Unul dintre copii a reuşit să fotografieze un “musafir” şi s-a dus glonţ la profesorul care îi însoţea, pentru a anunţa la recepţie.

Conform surselor amintite, în timp ce copiii temurau din toate încheieturile, recepţionerul se amuza copios şi a explicat că micuţii nu au de ce să se teamă, fiindcă şobolanul este de-al casei şi nu le va face niciun rău. Şocaţi de explicaţia angajatului, unii copii au refuzat să se întoarcă în camere, preferând să petreacă noaptea pe holurile hotelului. Contactat de reporterii SPYNEWS, care i-au transmis imaginile surprinse de copii, reprezentantul hotelului a negat că incidentul cu şobolanii ar fi avut loc în unitatea sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro