EXCLUSIV! Crăciun îndoliat pentru Anca Pandrea! Cea mai dragă ființă a actriței a murit într-un cumplit accident rutier!

Durere fără margini pentru Anca Pandrea! Una dintre cele mai dragi ființe din viața actriței s-a stins din viață într-un accident de circulație, chiar înainte de Crăciun.

”A murit prietenul lui Iura și verișorul meu, Nica. În urmă cu patru zile, a acesta a suferit un accident de mașină. Se întorcea de la Focșani. Chiar vorbisem cu el să îmi aducă niște vin. M-a sunat soția lui și am crezut că vine să aducă ce i-am cerut. Am răspuns la telefon, însă ea mi-a spus că Nica a murit. Avea 78 de ani și de vreo doi ani suferea de cancer”, ne-a declarat Anca Pandrea.

Îndurerată, artista a făcut o dezvăluire uluitoare: ”Vărul meu era bun prieten cu Iura. Chiar Nica i-a spus lui Iura, în urmă cu mulți ani «Hai, măi, Iura să ne facem cavouri». Acum, ironia sorții, își dorm somnul de veci unul lângă celălalt, criptă lângă criptă. Acum câteva luni, Nica mi-a zis: «Anca, dacă mai prind 80 de ani, eu sunt mulțumit»”.

Și-a scris testamentul

Ajunsă la 71 de ani, Anca Pandrea a decis să-și scrie testamentul. Actrița a decis ca averea pe care a strâns-o alături de Iurie Darie să-i rămână Siminei, fina sa în vârstă de numai 4 ani.

Citește și: În sfârşit, s-a aflat adevărul! De ce şi-a ascuns Mădălina Ghenea sarcina? Declaraţii exclusive!

Vedeta le-a cerut părinților fetiței ca, după ce va deceda, să se ocupe de toate obiceiurile creștine în memoria sa și a lui Iurie Darie. Ba mai mult, Anca Pandrea le-a mai comunicat acestora că nu au voie să schimbe nimic în casa sa.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro