EXCLUSIV!!! Cristi Borcea și-a trimis analizele la Timișoara! Starea lui nu e deloc roz

Cristi Borcea este, în aceste momente, într-o situație dificilă când vine vorba de starea lui de sănătate, mai ales că, pare-se, în ultima vreme, problemele lui medicale s-au acutizat. Iar recent, ne-au dezvăluit surse medicale, fostul acționar dinamovist a trimis analizele sale la Timișoara, pentru o a doua părere.

Mai exact, se pare că problemele cardiace ale fostului acționar dinamovist s-au agravat în ultima vreme, problemele lui fiind, probabil, accentuate și de condițiile de detenție. Din acest moitv, pentru a avea și o a doua părere cu privire la ce tratament ar trebui să urmeze, se pare că Borcea a trimis analizele lui la Timișoara, pentru a fi văzute de medici renumiți de acolo. Iar concluzia acestoira nu pare să fie una bună, o sursă apropiată dezvăluindu-ne că situația cardiacă a fostului acționar dinamovist este una ”sensibilă”. Mai mult, se pare că el va avea nevoie, în cazul în care tratamentul pe care îl urmează nu se va dovedi destul de eficace, de o nouă intervenție chirurgicală, ceea ce ar însemna că, din nou, Cristi Borcea ar putea fi internat.
De altfel, problemele lui cardiace sunt de notorietate, dar nu sunt singurele care îi dau mari bătăi de cap, el suferind, în urmă cu doar câteva luni, de probleme la unul dintre picioare, probleme care au necesitat i intervenție chirurgicală care, oricum, a fost problematică din cauza bolilor de care suferă.

O lungă istorie medicală
În martie 2012, fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Borcea a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arteră coronară blocată. Intervenţia chirurgicală a avut loc atunci cu o săptămână înainte ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în Dosarul Transferurilor. În iulie 2014, când era încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Borcea a fost internat la Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Constanţa, după ce a acuzat dureri în piept. Medicii i-au făcut atunci o coronarografie, medicii stabilind că nu a fost vorba de un infarct.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro