EXCLUSIV / Cu fonduri Europene, e cea mai tare, băi, nene! Sora lui Leo de la Strehaia şi-a făcut vilă cu turnuleţe şi şi-a tras maşină nouă pe banii străinilor

+3 click pentru
galerie

Olga de la Strehaia estei și ea un personaj la fel de interesant ca și fratele ei, Leo de la Strehaia. Când alte femei de etnie rromă stau în umbra bărbațillor lor, Olga de la Strehaia s-a emancipat, s-a apucat într-o vreme de făcut haine, are propriul ei palat și în ciuda bârfitorilor care o acuzau de vrăjitorie, femeia este foarte credincioasă.

Ce nu știți însă, dar reporterii www.spynews.ro au aflat, este faptul că Olga de la Strehaia s-a apucat de afaceri! Și nu orice afaceri, ci cu fonduri Europene! Se pare că sora Prințului țiganilor, și-ar fi dorit să-și facă o fermă de porci, cu care probabil ar fi dat lovitura mai ales că genul acesta de business nu e la îndemâna oricui. Dar cum potriveala de acasă, nu se potrivește cu cea din târg, afacerea a fost amânată!

Din banii obținuți din fondurile Europene, în loc să cumpere porci, Olga și-a cumpărat mașină de fițe și chiar și-a renovat palatul după ultimele fițe... mai ceva ca Disneyland!
Dacă Leo de la Strehaia este mare fițos, de ce ar fi altfel Olga, mai ales că frații seamănă între ei destul de mult. Așadar, până afacerea va lua avânt și ferma se va pune pe picioare, Olga de la Strehaia va trebui la un moment dat să declare unde s-au dus banuții ce trebuiau alocați afacerii cu porci!

Noi putem să-i dăm “neoficial” un sfat, care să o scape de belele, că ea sărăcuța a făcut totul ca la carte, dar o “gripă porcină a făcut ravagii printre bietele animale! 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro