EXCLUSIV!!! Cu siguranță, asta e nunta anului! Aici poți afla toate detaliile meniului cu care Connect-R și Misha își vor răsfăța invitații! Nu lipsesc decorațiunile de aur și...
Publicat pe 14.09.2014 la 23:59 Actualizat pe 15.09.2014 la 00:01
Weekendul care urmează este cel în care Connect-R și frumoasa lui soție, Misha, își vor face jurămintele de credință veșnică unul altuia în fața lui Dumnezeu. Momentul în care cei doi vor intra în Biserică și se vor cununa în fața preoților va fi urmat de o petrecere de pomină, iar invitații celor doi artiști și ai nașilor Pepe și Raluca vor fi, cu adevărat, răsfățații serii.
Weekendul care urmează este cel în care Connect-R și frumoasa lui soție, Misha, își vor face jurămintele de credință veșnică unul altuia în fața lui Dumnezeu. Momentul în care cei doi vor intra în Biserică și se vor cununa în fața preoților va fi urmat de o petrecere de pomină, iar invitații celor doi artiști și ai nașilor Pepe și Raluca vor fi, cu adevărat, răsfățații serii.
Pentru că cei doi tineri însurăței au decis că seara în care se vor cununa în fața lui Dumnezeu trebuie să fie una memorabilă, cei 350 de invitați care le vor fi alături în saloanele New York, Monte Carlo, Grand Ballroom și Pavilionul de Vară din cadrul complexului „Ambasar’Or” din Otopeni vor avea surpriza să fie serviți cu delicate cuilinare în veselă cu foiță de aur. Evident, aceasta nu este singura surpriză, Connect-R și Misha cerând ca locația să fie decorată cu cristale de Bohemia, în piscină să fie un bar plutitor și nuferi, dar și televizoare LED pe care să poată fi urmărit show-ul de la nuntă.
Cum nunta va avea ca temă cununia tradițională din cultura țigănească și din cea moldovenească. Meniul pe care invitații îl vor servi va fi bazat pe bunătățile specifice celor două teme și va avea tot felul de bunătăți precum: antreu, pomodoro melanzana, capsicum quattro formagi, salam Milano, cornet din pastramă de porc cu sos de muştar Dijon, mini quiche Lorraine, ruladă de hering marinat cu masline de Sicilia, zaruri de caşcaval vienez cu 5 feluri de piper, Salată de icre de știucă Tiger pe limetă, aspic de curcan cu legume, dar și file de peşte alb cu ierburi aromate servit cu sos de homar imperial, unt, lămâie şi capere şi garnitură de cartofi cocotte. Evident, nu vor lipsi sărmăluţele în foi de varză servite cu mămăliguţă, smântână, bacon crocant şi ardei iute și medalionul de muşchi de porc în crustă de piper şi rulou de pulpă de pui cu migdale servite cu sos prosciutto şi parmezan cu garnitură de mousse de cartofi Pommes Duchesse cu ulei de trufe, servite alături de o salată de gogoşari şi castraveţi muraţi. Iar toate acestea vor fi aduse la masă de ospătari costumați în țigani și de ospătărițe costumate în rusoaice.
Așa cum era de așteptat, pe lângă toate aceste delicatese, la nunta lui Connect-R va fi șiu un colț tradițional românesc din care nu vor lipsi trăsura, tuci și pirostrii, doi mieluți, iar întâmpinarea va fi un fusion între cele două tradiții, cea moldovenească și cea țigănească, adică jumări, mămăligă și vodkă.
Normal, succesul unei nunți de vis stă și în băuturile servite care, evident, vor fi pe placul și celui mai pretențios somelier, vinurile berea și tăriile servite fiind de cea mai bună calitate.
Seara va fi încheiată, tradițional, cu prezentarea tortului la exterior cu patru vulcani (artificii de lux) de sol și ospătari costumați în țigani, iar apoi mirele și mireasa se vor retrage în apartamentul nupțial de acolo.