EXCLUSIV! Cum a primit Alina Pușcaș vestea morții tatălui ei

+2 click pentru
galerie

Marcel Pușcaș, tatăl vedetei TV Alina Pușcaș, a murit, în această dimineață din cauza unui cancer care, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi tratat eficient.

Alina Pușcaș, extrem de discretă în această perioadă, a preferat să nu comenteze ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât este, așa cum e și normal, afectată de cele petrecute. De altfel, spun sursele noastre, ea a ținut legătura cu Alexandra, sora ei, în permanență, chiar dacă aceasta locuiește la Vatra Dornei. Mai mult, ne-au dezvăluit sursele noastre, tatăl Alinei Pușcaș suferea de cumplita boală de anul trecut.
Suferința Alinei este cu atât mai mare cu cât, spun apropiații vedetei, întotdeauna a fost extrem de apropiată și într-o relație caldă și foarte bună cu familia din parte tatălui, iar alături de sora ei își petrecea vacanțele, la bunici.
În plus, discreția ei are o explicație extrem de normală. Mai exact, Alinei Pușcaș nu i se pare normal să își plângă durerea pe contul de Facebook, Instagram sau prin presă și consideră că sentimentele car eo încearcă acum trebuie să le țină doar pentru sine, refuză să își expună tragedia din familia ei. Normal, spun sursele noastre, ea a rtransmis, deja, condoleanțe familiei tatălui său și va încerca să fie alături de ei, chiar dacă distanța care îi separă este foarte mare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro