EXCLUSIV/ Cum o răsfaţă Tudor Chirila pe femeia care i-a dăruit doi copii. Imaginile care dovedesc totul!

+3 click pentru
galerie

Dragostea trece prin stomac şi cum în zilele noastre să ieşi la restaurant nu mai este o “fiţă”, ci mai degrabă un lucru normal, vedetele noastre, oameni fiind şi ei iau masa în oraş!Dacă unii preferă parcurile, alţii fastfood-urile, Tudor Chirilă preferă să mănânce în Dorobanţi!
Aşadar aproape stradal lângă zeci de maşini care treceau în viteză, ba mai mult, vizavi de restaurant câteva tractoare bubuiau astfaltul cum de altfel se întâmplă frecvent în Capitală, Chirilă şi soţia din dotare mănâncă bine!

Fără fiţe dar bine, peşte proaspăt şi fructe de mare gătite sub ochii lor, pe sistemul grecesc! Mirosul de peşte proaspăt, vântul şi compania soţiei îl duc pe Tudor cu gândul la vacanţă.
Mai lipseşte albastrul Mării Egee, aerul curat, liniştea şi curăţenia să te simţi ca “afară”, dar suntem patrioţi şi dacă ne-am născut români, români murim :D!
Pe tot parcursul mesei, Tudor care arată exact ca un adolescent, a fost preocupat doar de ce are în farfurie şi de frumoasa din faţa lui! Relaxat, fără copii, fără vreo întâlnire importantă sau telefoane imprevizibile, Tudor reuşeşte să se desprindă de tot şi toate şi să aibă bucurii "mărunte", o masă copioasă alături de nevasta lui frumoasă... păi atunci, nu ne rămâne decât să înghiţim în sec şi să zicem poftă bună şi să vă fie de bine!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro