EXCLUSIV / Dani Mocanu, probleme grave cu un temut interlop! Ce a fost nevoit să lase gaj artistul! La mijloc sunt 500.000 de euro

+3 click pentru
galerie

Deşi în cântecul său spune răspicat ”doar Dumnezeu mă poate judeca” Dani Mocanu nu şi-a rezolvat încă problemele cu legea, ba mai mult, a intrat în clinciuri/probleme/belele cu un mare interlop!

Cheltuitor din fire, generos cu fetele, dar şi pretenţios cu casa pe care şi-o construieşte "din aur" se pare, Dani Mocanu a fost nevoit să ceară împrumut o sumă mare de bani, adică nici mai mult nici mai puţin de jumătate de milion de euro!

Obrazul subţire, cu cheltuială se ţine, iar dacă alţii nici nu visează la astfel de sume de bani, Dani Mocanu este "nr #1" şi merită să-şi îndeplinească orice moft sau dorinţă.
Până aici toate bune şi frumoase... ceea ce ne-a surprins însă este ce a lăsat Dani drept garanţie/gaj temutului interlop.

O să spuneţi poate casa, poate o colecţie de ceasuri sau vreun teren... ei bine, nu aţi ghicit!
Gajul lăsat de Dani Mocanu a fost cel mai de preţ lucru al artistului, contul lui de youtube, unde piesele lui fac frecvent, milioane şi milioane de vizualizări!
Dacă în piesele lui, Dani Mocanu se laudă că este mai pe val decât mulţi alţi artişti de top şi cum mai nou youtubul a devenit o afacere bună, împrumutul a venit cu un preţ pe masură, contul şi numele Dani Mocanu Oficial, fiind în acest moment în "curtea" interlopului!

Cum Dani este un băiat de băiat, călit, crescut în lumea asta "a străzii" suntem siguri că în curand va "stinge datoria", îşi va lua contul înapoi şi va scoate hit după hit, de dragul milioanelor de fani pe care artisul îi are, dar şi de offul duşmnanilor care şi-ar dori să-l vadă pe Dani Mocanu, lipsit de ce are mai de preţ, munca şi numele lui!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro