EXCLUSIV! Denisa Răducu nu mai suportă starea în care se află! Mesaj tulburător pentru mama sa!

+2 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Denisa Răducu nu mai suportă starea în care se află! Mesaj tulburător pentru mama sa! © Facebook

Denisa Răducu este din ce în ce mai afectată de situaţia dificilă pe care o traversează. Aflată pe patul de spital, cu o stare de sănătate precară, vedeta i-a transmis mamei sale un mesaj tulburător.

Optimismul de care dădea dovată până acum câteva zile Denisa Răducu se pare că a dispărut de pe chipul artistei. Vedeta a slăbit enorm, iar lupta cu cumplita boală de care suferă a adus-o în pragul disperării. Conform unor surse aporpiate acesteia, Denisa i-a făcut un reproş celei care i-a dat viaţă. „Mamă, de ce m-ai făcut, să mă chinui?”, s-a adresat artista, cu o voce disperată, mamei sale.   

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. "Rugați-vă pentru mine" e mesajul pe care l-a transmis Denisa Răducu acum ceva vreme.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala teribilă cu care a fost diagnosticată la ficat. Artista şi membrii familiei speră la o minune care să câştige lupta pentru viaţă. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro